27 & 28 maart 2023 is het weer zo ver!

Deelnemen aan de beursInformatie voor bezoekers

Twee dagen genieten op de meest gastvrije horecavakbeurs van Noord-Holland! Wij kunnen niet wachten om horecaprofessionals in maart 2023 weer te mogen ontvangen in het AFAS Stadion te Alkmaar. De beurs zal komende editie plaats vinden op 27 en 28 maart 2023

Wij nodigen u uit om met meer dan 200 standhouders twee dagen lang vakmanschap te ervaren, kennis te delen en inspiratie op te doen in het AFAS Stadion te Alkmaar. Het AFAS Stadion is voor ons dé perfecte plek om met branchegenoten onder elkaar te kunnen genieten. Wij kunnen niet wachten om u weer met open armen te ontvangen op deze geweldige locatie.

Het vertrouwde AFAS Stadion

Ook dit jaar vindt de beurs plaats bij het AFAS Stadion, dat naast een mooi voetbalstadion ook een hele fijne evenementenaccommodatie en een prettige businesspartner is gebleken. Het wederzijds vertrouwen was er vanaf dag één en wij krijgen elk jaar letterlijk de sleutel van het stadion om deze om te toveren tot de Noord-Hollandse Horecabeurs. Ook in 2023 kunt u ons daarom weer op deze opvallende plek vinden.

Blijf op de hoogte

We zorgen elk jaar voor een mix van diverse exposanten, met oog op de nieuwste trends. Benieuwd wat je kan verwachten van deze 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs? Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de beurs.

Meer nieuws

Rodi Media – Dé Mediapartner uit Noord- en Zuid-Holland

Rodi Media – Dé Mediapartner uit Noord- en Zuid-Holland

Rodi Media is al jaren dé mediapartner en tevens hoofdsponsor van de Noord-Hollandse Horecabeurs. Zowel online als offline bieden ze een ruim scala advertentiemogelijkheden aan.

Iedere ambitieuze ondernemer zoekt naar kansen om te groeien en wil zichtbaar zijn op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Maar waar haal je de tijd en kennis vandaan om dit op een professionele manier voor elkaar te krijgen? Laat Rodi u helpen!

Lees meer
De echte Italiaanse koffie

De echte Italiaanse koffie

Meer dan 100 jaar geleden ontdekte Luigi Lavazza (1859-1949) de kunst van het melangeren door koffiebonen uit verschillende herkomstgebieden zorgvuldig te selecteren en te combineren. Nog steeds drukt Lavazza op deze manier zijn stempel, wat steeds weer...

Lees meer