27 & 28 maart 2023 is het weer zo ver!

Deelnemen aan de beursInformatie voor bezoekers

Twee dagen genieten op de meest gastvrije horecavakbeurs van Noord-Holland! Wij kunnen niet wachten om horecaprofessionals in maart 2023 weer te mogen ontvangen in het AFAS Stadion te Alkmaar. De beurs zal komende editie plaats vinden op 27 en 28 maart 2023

Wij nodigen u uit om met meer dan 200 standhouders twee dagen lang vakmanschap te ervaren, kennis te delen en inspiratie op te doen in het AFAS Stadion te Alkmaar. Het AFAS Stadion is voor ons dé perfecte plek om met branchegenoten onder elkaar te kunnen genieten. Wij kunnen niet wachten om u weer met open armen te ontvangen op deze geweldige locatie.

Het vertrouwde AFAS Stadion

Ook dit jaar vindt de beurs plaats bij het AFAS Stadion, dat naast een mooi voetbalstadion ook een hele fijne evenementenaccommodatie en een prettige businesspartner is gebleken. Het wederzijds vertrouwen was er vanaf dag één en wij krijgen elk jaar letterlijk de sleutel van het stadion om deze om te toveren tot de Noord-Hollandse Horecabeurs. Ook in 2023 kunt u ons daarom weer op deze opvallende plek vinden.

Blijf op de hoogte

We zorgen elk jaar voor een mix van diverse exposanten, met oog op de nieuwste trends. Benieuwd wat je kan verwachten van deze 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs? Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de beurs.

Meer nieuws

VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

Het AFAS Stadion is naast de prachtige thuishaven van AZ ook een schitterende en zeer toegankelijke locatie voor al uw evenementen. Een swingend bedrijfsfeest of een regio-dag voor uw branche? Een vergadering in de Bestuurskamer van AZ? Een...

Lees meer