GEWONE JONGENS, BIJZONDERE SERVICE

VHC Jongens BV | Stand ###
www.vhcjongensbv.nl

Er wordt wel eens gevraagd wat de business strategie van VHC Jongens is. Dan moeten we altijd een beetje lachen. ‘We zeggen gewoon geen nee,’ is dan ons simpele antwoord.

U als horecaondernemer weet dat een zaak valt óf staat bij tevreden klanten en dat geldt ook voor ons. Wij bestaan dankzij uw tevredenheid. Dat betekent dat we sowieso altijd de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Het betekent ook dat we snel zijn en de beste service bieden. Maar het betekent ook dat we heel goed naar u luisteren. Daarmee maken we echt het verschil denken we, want op basis van uw vragen zijn wij ons steeds meer gaan verbreden. U wilt 100% garantie op mooi vlees? Dan beginnen wij gewoon onze eigen slagerij. U wilt uw verse groenten het liefst gesneden? Dan vinden wij het beste snijbedrijf. U heeft een tekort aan goed personeel? Dan bieden wij een opleidingstraject. Kortom, u als klant heeft ons gevormd naar het bedrijf dat we nu zijn. Een 24-uurs totaalleverancier voor de horeca. Maar ook een adviseur, probleemoplosser en misschien zelfs wel een beetje een vriend.

Samen streven wij naar een duurzame voedselvoorziening met oog op de toekomst

Wij werken met leveranciers die zich inzetten voor een beter product, wat beter is voor de klant én voor zijn omgeving. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te betrekken in de wereld van duurzame voeding en de ontwikkeling hiervan. Wij organiseren daarom regelmatig proeverijen om samen met u te brainstormen over nieuwe producten. Binnen ons assortiment zien wij ook een duidelijke verschuiving naar duurzaam en verantwoord. U als horecaondernemer zet steeds vaker deze producten op de kaart, ook omdat die vraag vanuit de consument steeds groter wordt. Dit kan de vraag naar veganistische producten zijn, maar ook naar streekproducten. Wij hebben onszelf laten bijscholen wat dat betreft, want eerlijk is eerlijk, duurzaamheid is niet altijd makkelijke materie. Waarom halen we het hele jaar door producten uit het buitenland die gewoon bij ons om de hoek groeien? De keuze voor streekproducten scheelt ook aanzienlijk in de CO2-uitstoot omdat we daarmee de vervoerskilometers reduceren. Zo halen we de lekkerste droge worst van Brandt & Levie en ambachtelijke filet americain van Louman gewoon uit omgeving Amsterdam. Onze verse geitenkaas komt uit Egmond en werken we met lokale boeren en tuinders voor onze groenten en fruit. Ook met ons eigen label ‘Boeren Jongens’ spelen we in op de vraag naar duurzame-, biologische- en streekproducten.

Oog voor mens, milieu en dier

Duurzaamheid is een topic dat onze organisatie erg bezighoudt. Intern zijn er al belangrijke stappen gezet. Zo is ons bedrijfsoppervlak in drie jaar tijd verdubbeld, terwijl ons stroomverbruik met 10% is afgenomen. Daarnaast hebben wij het dak van de groothandel voorzien van 3500 zonnepanelen. Bij elke vernieuwing binnen ons wagenpark kiezen wij voor de meest duurzame oplossing; een groot deel rijdt inmiddels hybride en we beschikken over een flink aantal vrachtwagens met zonnepanelen op het dak. Verlichting en verwarming worden bij ons energiearm, maar ook binnen ons totaalassortiment zien wij een duidelijke verschuiving naar duurzaam en verantwoord. Dit kunnen veganistische producten zijn, maar ook streekproducten. Met onze focus op verantwoord verbruik én verantwoorde producten willen we bij VHC Jongens een zo groot mogelijke steen bijdragen aan een gezondere en duurzame wereld.

Bekijk meer

Schrijf je in als exposant!

Schrijf je in als exposant!

Staat u ook samen met circa 200 andere exposanten op de 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs? Schrijf u uiterlijk 11 november 2022 in met een eigen foodtruck, als exposant, subsponsor of hoofdsponsor! Op 27 en 28 maart 2023 staan vier actuele...

Lees meer
De vier thema’s in 2023

De vier thema’s in 2023

Na 11 succesvolle edities van de Noord-Hollandse Horecabeurs is het tijd om de boel op te frissen. Voor de 12e editie in 2023 introduceren we vol trots ons nieuwe logo en huisstijl. Het afwisselende logo verandert mee met de vier actuele horecagerelateerde thema's,...

Lees meer
De datum voor 2023 is bekend

De datum voor 2023 is bekend

Twee dagen genieten op de meest gastvrije horecavakbeurs van Noord-Holland! Wij kunnen niet wachten om horecaprofessionals in maart 2023 weer te mogen ontvangen in het AFAS Stadion te Alkmaar. De beurs zal komende editie plaats vinden op 27 en 28 maart 2023.  Wij...

Lees meer