Schrijf je in als exposant!

Inschrijven voor deelname 2023

Staat u ook samen met circa 200 andere exposanten op de 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs? Schrijf u uiterlijk 11 november 2022 in met een eigen foodtruck, als exposant, subsponsor of hoofdsponsor!

Op 27 en 28 maart 2023 staan vier actuele horecagerelateerde thema’s centraal op de beurs, u schrijft zich in één van deze thema’s in. Zo weten de bezoekers precies waar ze moeten zijn en kunnen zij het maximale uit een bezoek aan de beurs halen. 

Duurzaamheid in de horeca

Gemaksproducten

Ambachtelijk vers

Culinaire inspiratie

Waarom exposeren op de Noord-Hollandse Horecabeurs?

Circa 200 bedrijven kunnen participeren in deze unieke samenscholing van leveranciers die zich graag willen profileren op de Noord-Hollandse horecamarkt. De diversiteit in aanbod is elk jaar uniek en trekt een brede groep geïnteresseerden uit de horeca.

U mag tijdens de beurs de grootste en meest gerichte klantenkring van Noord-Holland op uw stand verwachten omdat wij naar ca. 13.000 horecaondernemers een persoonlijke uitnodiging sturen. Deze uitnodiging valt een paar weken voorafgaand aan de beurs op de mat bij horecaprofessionals uit Noord-Holland.

Wat u kunt verwachten

  • De organisatie verzorgt de standopbouw en een deel van het marketingmateriaal.
  • Alle stands zijn inclusief verlichting en stroomvoorziening.
  • De organisatie verzorgt de bereiding van uw producten, zodat u zich kunt focussen op de bezoekers.
  • Twee dagen lunch, één avond diner en een borrel inbegrepen.

Enthousiast geworden? Lees hier meer en laat uw gegevens achter op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Meer nieuws

De vier thema’s in 2023

De vier thema’s in 2023

Na 11 succesvolle edities van de Noord-Hollandse Horecabeurs is het tijd om de boel op te frissen. Voor de 12e editie in 2023 introduceren we vol trots ons nieuwe logo en huisstijl. Het afwisselende logo verandert mee met de vier actuele horecagerelateerde...

Lees meer
De datum voor 2023 is bekend

De datum voor 2023 is bekend

Twee dagen genieten op de meest gastvrije horecavakbeurs van Noord-Holland! Wij kunnen niet wachten om horecaprofessionals in maart 2023 weer te mogen ontvangen in het AFAS Stadion te Alkmaar. De beurs zal komende editie plaats vinden op 27 en 28 maart...

Lees meer