Schrijf je in als exposant!

Inschrijven voor deelname 2023

Staat u ook samen met circa 200 andere exposanten op de 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs? Schrijf u uiterlijk 11 november 2022 in met een eigen foodtruck, als exposant, subsponsor of hoofdsponsor!

Op 27 en 28 maart 2023 staan vier actuele horecagerelateerde thema’s centraal op de beurs, u schrijft zich in één van deze thema’s in. Zo weten de bezoekers precies waar ze moeten zijn en kunnen zij het maximale uit een bezoek aan de beurs halen. 

Duurzaamheid in de horeca

Gemaksproducten

Ambachtelijk vers

Culinaire inspiratie

Waarom exposeren op de Noord-Hollandse Horecabeurs?

Circa 200 bedrijven kunnen participeren in deze unieke samenscholing van leveranciers die zich graag willen profileren op de Noord-Hollandse horecamarkt. De diversiteit in aanbod is elk jaar uniek en trekt een brede groep geïnteresseerden uit de horeca.

U mag tijdens de beurs de grootste en meest gerichte klantenkring van Noord-Holland op uw stand verwachten omdat wij naar ca. 13.000 horecaondernemers een persoonlijke uitnodiging sturen. Deze uitnodiging valt een paar weken voorafgaand aan de beurs op de mat bij horecaprofessionals uit Noord-Holland.

Wat u kunt verwachten

  • De organisatie verzorgt de standopbouw en een deel van het marketingmateriaal.
  • Alle stands zijn inclusief verlichting en stroomvoorziening.
  • De organisatie verzorgt de bereiding van uw producten, zodat u zich kunt focussen op de bezoekers.
  • Twee dagen lunch, één avond diner en een borrel inbegrepen.

Enthousiast geworden? Lees hier meer en laat uw gegevens achter op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Meer nieuws

VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

Het AFAS Stadion is naast de prachtige thuishaven van AZ ook een schitterende en zeer toegankelijke locatie voor al uw evenementen. Een swingend bedrijfsfeest of een regio-dag voor uw branche? Een vergadering in de Bestuurskamer van AZ? Een...

Lees meer