EXPOSANTEN 2023

Bekijk alle deelnemers

De deelnemers van de 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs zijn bekend en we hebben deze editie meer exposanten dan ooit! De deelnemers kunnen niet wachten om u op 27 en 28 maart 2023 te woord te staan op de Noord-Hollandse Horecabeurs. 

Diverse mix

Circa 200 leveranciers staan voor u klaar met de mooiste producten en diensten. Een diverse mix aan eigentijdse leveranciers presenteren hun assortiment aan de bezoekers en kunnen u alles vertellen over de herkomst, productie en toepassingen ervan.

Hoofdsponsors 2023

We mogen komende editie een zestal hoofdsponsors verwelkomen op onze beurs:

  • Horecagroothandel VHC Jongens
  • Koffiedistributeur Lavazza
  • AZ, waarvan het stadion in Alkmaar al vanaf het begin de locatie is van de beurs
  • Bierbrouwerij Warsteiner
  • Unilever Food Solutions, door en voor chefs
  • Mediapartner RODI

Meer nieuws

VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

Het AFAS Stadion is naast de prachtige thuishaven van AZ ook een schitterende en zeer toegankelijke locatie voor al uw evenementen. Een swingend bedrijfsfeest of een regio-dag voor uw branche? Een vergadering in de Bestuurskamer van AZ? Een...

Lees meer