EXPOSANTEN 2023

Bekijk alle deelnemers

De deelnemers van de 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs zijn bekend en we hebben deze editie meer exposanten dan ooit! De deelnemers kunnen niet wachten om u op 27 en 28 maart 2023 te woord te staan op de Noord-Hollandse Horecabeurs. 

Diverse mix

Circa 200 leveranciers staan voor u klaar met de mooiste producten en diensten. Een diverse mix aan eigentijdse leveranciers presenteren hun assortiment aan de bezoekers en kunnen u alles vertellen over de herkomst, productie en toepassingen ervan.

Hoofdsponsors 2023

We mogen komende editie een zestal hoofdsponsors verwelkomen op onze beurs:

  • Horecagroothandel VHC Jongens
  • Koffiedistributeur Lavazza
  • AZ, waarvan het stadion in Alkmaar al vanaf het begin de locatie is van de beurs
  • Bierbrouwerij Warsteiner
  • Unilever Food Solutions, door en voor chefs
  • Mediapartner RODI

Meer nieuws

Schrijf je in als exposant!

Schrijf je in als exposant!

Staat u ook samen met circa 200 andere exposanten op de 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs? Schrijf u uiterlijk 11 november 2022 in met een eigen foodtruck, als exposant, subsponsor of hoofdsponsor! Op 27 en 28 maart 2023 staan vier actuele...

Lees meer
De vier thema’s in 2023

De vier thema’s in 2023

Na 11 succesvolle edities van de Noord-Hollandse Horecabeurs is het tijd om de boel op te frissen. Voor de 12e editie in 2023 introduceren we vol trots ons nieuwe logo en huisstijl. Het afwisselende logo verandert mee met de vier actuele horecagerelateerde...

Lees meer
De datum voor 2023 is bekend

De datum voor 2023 is bekend

Twee dagen genieten op de meest gastvrije horecavakbeurs van Noord-Holland! Wij kunnen niet wachten om horecaprofessionals in maart 2023 weer te mogen ontvangen in het AFAS Stadion te Alkmaar. De beurs zal komende editie plaats vinden op 27 en 28 maart...

Lees meer