Wij zijn op de Noord-Hollandse Horecabeurs 2023, jij ook?

Hoofdsponsor Unilever
www.unilever.nl

Het huidige personeelstekort in de Nederlandse horeca is geen nieuw fenomeen, maar zorgt wel voor nieuwe innovatieve oplossingen. Gemaksproducten die de bereidingstijd verkorten, personeel efficiënter laten werken en een antwoord bieden op het huidige personeelstekort. Maak kennis met de producten van Unilever Food Solutions en Out Of Home: vier unieke producten voor ultiem gemak in de keuken.

Eindeloze inspiratie in de keuken: Knorr Professional soepen en bouillons

Een inspirerende soupuccino, een 12-uurtje met soep, soepcocktails of hippe Aziatische maaltijdsoepen: met soepen blijf je je gasten verrassen! De Knorr Professional soepen en bouillons lenen zich als uitstekende basis voor een inspirerend gerecht. Dankzij de veelzijdigheid van de soepen en bouillons kun je eindeloos experimenteren, hierdoor kan zelfs ieder beginnend kok de lekkerste soepen maken. Je hoeft er alleen jouw eigen draai aan te geven. Bekijk meer op ufs.com/soepen

Bespaar tijd met de tijdloze sauzen van Knorr

Wil je tijd winnen? Gebruik dan de kant en klare sauzen van Knorr. Een perfecte begeleider bij verschillende gerechten in de snelle keuken. Wat dacht je van de Garde d’Or Hollandaise saus, een au-bain-marie stabiele saus, voor bij de asperges? Je kan deze van te voren warm in de kidde gieten en klaarzetten. Uit de kidde serveer je deze luchtiger en maak je dus meer marge! Op zoek naar een zuurtje? Dan voeg je eenvoudig de gezeefde Hellmann’s Citrus Vinaigrette toe. Maar dat is niet alles, want naast de tijdloze hollandaisesaus kun je ook kiezen uit de Knorr Botersaus met Citroen, een verfrissende basissaus, bereid met echte boter en een vleugje citroen. Klop ‘m binnen een paar seconden luchtig op voor dat beetje extra rendement. Bekijk meer op ufs.com/asperges

Snelle verkoeling tijdens het hoogseizoen: de OLA Magnum Double Starchaser & Magnum Double Sunlover (innovatie ’23)

Nieuw! Magnum Double Starchaser, de ultieme ‘popcorn ervaring’, geïnspireerd op de zwoele zomeravond. De perfecte balans tussen fluweelzacht romig ijs met popcorn smaak, ijs met karamelsmaak met swirls van karamelsaus, omhuld met een dikke laag krakende Magnum Classic chocolade en gekarameliseerde mais stukjes. Een unieke smaaksensatie die alle zintuigen laten prikkelen door de herkenbare Double product technologie nu ook met heerlijke stukjes in de chocola. Een ware traktatie voor het ultieme genietmoment, want pleasure is always on.

Geïnspireerd op een heerlijke tropische zomerdag, introduceert Magnum ook de nieuwe Magnum Double Sunlover Mango. De perfecte balans tussen fluweelzacht ijs met kokos smaak, ijs met mango- en passievrucht smaak, passievruchtsaus, omhuld met een dikke laag krakende witte Magnum chocolade en knapperige kokos stukjes. De eerste Magnum Double met witte chocolade, exclusief verkrijgbaar in out of home. Een ware traktatie voor het ultieme genietmoment, want pleasure is always on

Bedien meer consumenten met Lipton Ice Tea’s Zero-range.

Lipton Ice Tea is de frisdrank voor als je alles uit je dag wilt halen op een verantwoordelijke manier. Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor verfrissing op de meest gezellige plekken van Nederland. Lipton Ice Tea beschikt over een ambitieuze en consistente suikerreductie binnen haar totale portfolio. In 2019 is het suikerniveau van Lipton Ice Tea Sparkling al verlaagd naar 3,5 gram suiker per 100ml. In 2022 ging het nog een stapje verder en is het suikerniveau van Lipton Ice Tea Green gereduceerd naar 2,5 gram suiker per 100ml. En in 2022 lanceert Lipton Ice Tea een volledig suikervrije range; Lipton Ice Tea Zero. Lipton ice Tea Green Zero, o.a. verkrijgbaar in horecafles, is de perfecte keuze voor de consument die op zoek is naar een heerlijke suikervrije verfrissing op het terras. Zo is bekend dat 15% van de consumenten alleen maar zero sugar-frisdranken drinkt. Daarnaast heeft Lipton Ice Tea gezien dat bestaande Lipton-fans 33% meer ijsthee drinken sinds de introductie van de Zero-range. Bestel daarom nu drie colli Lipton Ice Tea naar keuze via unileverpartners.nl/promoties en krijg een collo Lipton Ice Tea Green Zero helemaal gratis!

Bekijk meer

De echte Italiaanse koffie

De echte Italiaanse koffie

Meer dan 100 jaar geleden ontdekte Luigi Lavazza (1859-1949) de kunst van het melangeren door koffiebonen uit verschillende herkomstgebieden zorgvuldig te selecteren en te combineren. Nog steeds drukt Lavazza op deze manier zijn stempel, wat steeds weer resulteert in...

Lees meer
VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

Het AFAS Stadion is naast de prachtige thuishaven van AZ ook een schitterende en zeer toegankelijke locatie voor al uw evenementen. Een swingend bedrijfsfeest of een regio-dag voor uw branche? Een vergadering in de Bestuurskamer van AZ? Een productpresentatie of...

Lees meer
In de wereld van Warsteiner is er meer dan alleen Warsteiner

In de wereld van Warsteiner is er meer dan alleen Warsteiner

Als trotse partner van VHC jongens presenteren wij ons uitgebreide portfolio aan de bezoekers van de Noord Hollandse Horecabeurs. Bij Warsteiner brouwen we ons bier net een beetje anders. Serieuzer. Nauwkeuriger. Met Duitse precisie. Zo hebben wij geen brouwers maar...

Lees meer