Dé Mediapartner uit Noord- en Zuid-Holland

Hoofdsponsor Rodi Media
www.rodimedia.nl

Rodi Media is al jaren dé mediapartner en tevens hoofdsponsor van de Noord-Hollandse Horecabeurs. Zowel online als offline bieden ze een ruim scala advertentiemogelijkheden aan.

 

Lokaal betrokken sinds 1978

Iedere ambitieuze ondernemer zoekt naar kansen om te groeien en wil zichtbaar zijn op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Maar waar haal je de tijd en kennis vandaan om dit op een professionele manier voor elkaar te krijgen? Laat Rodi je helpen!

Zij zijn al sinds 1978 lokaal betrokken en weten wat er speelt in jouw gemeente en in die daar omheen. Mensen met elkaar verbinden en de lokale samenleving laten bloeien is hun visie.

Combineer de kracht van online en offline media. Maak gebruik van het grote bereik en impact van goed gelezen huis-aan-huisbladen en B2B magazines. Online val je op via display advertising op rodi.nl. Vertel vervolgens je unieke verhaal of zoom in op uitdagingen van je doelgroep via een advertorial of een branded content campagne. Rodi helpt je bij het creëren van een grotere lokale naamsbekendheid zodat potentiële klanten je weten te vinden en overgaan tot actie!

De vijf kernwaarden van Rodi

  • Trots op de lokale samenleving en lokale communicatie
  • Creatie en distributie van unieke en relevante content
  • Focus op lokale verhalen, initiatieven en ondernemers
  • Onze volledige inzet om je campagne nog beter te laten renderen
  • Innovatief in klantgerichte oplossingen

Benieuwd wat de opties bij Rodi Media zijn? Bezoek de website voor meer informatie over adverteren in uw regio.

Bekijk meer

De echte Italiaanse koffie

De echte Italiaanse koffie

Meer dan 100 jaar geleden ontdekte Luigi Lavazza (1859-1949) de kunst van het melangeren door koffiebonen uit verschillende herkomstgebieden zorgvuldig te...

Lees meer