In de wereld van Warsteiner is er meer dan alleen Warsteiner

Warsteiner | Stand A.47
www.warsteiner.nl

Als trotse partner van VHC jongens presenteren wij ons uitgebreide portfolio aan de bezoekers van de Noord Hollandse Horecabeurs.

Bij Warsteiner brouwen we ons bier net een beetje anders. Serieuzer. Nauwkeuriger. Met Duitse precisie. Zo hebben wij geen brouwers maar beergineers. Geen bierglas maar een Tulp. Met die mooie hoge schuimkraag. En een druppelvanger om de voet. Bij Warsteiner nemen we het brouwen van bier heel serieus. En dat proef je. Serieus gebrouwen is serieus genieten.

Naast uw vertrouwde Warsteiner, het Weissbier van König Ludwig en de abdijbieren van Pater Linus stellen we graag 2 mooie nieuwe merken aan u voor: het Latijns-Amerikaanse Salitos en de Spaanse Estrella Galicia!

ESTRELLA GALICIA

In het uiterste Noordwesten van Spanje ligt Galicië. Deze streek staat bekend om zijn uitstekende groeiklimaat waar de wereldberoemde Gallische keuken optimaal van profiteert. in de stad La Coruña wordt sinds 1906 het bier Estrella Galicia gebrouwen. De trotse familiebrouwerij Hijos de Rivera vult de Gallische keuken aan met hun heerlijke bieren die bekend staan om de verfijnde smaak en hoppige karakter. De bekendste in hun familie; de pilsener Estrella Galicia Especial.

SALITOS

Salitos is altijd anders geweest. Kwaliteit is niet alleen een combinatie van geweldige ingrediënten en zorgvuldige verwerking. Het gaat ook niet om het volhouden van tradities, omwille van dat. Bij kwaliteit draait alles om de perfecte smaak. SALITOS staat voor heel veel vrijheid, en veel tijd besteden aan het bedenken van nieuwe recepten.

Beide vormen de basis voor de geweldige smaken van de toekomst. Het draait allemaal om gepassioneerd vakmanschap en oog voor detail. Dit maakt SALITOS nog unieker. Vrij van tradities en conventies. Geniet van de SALITOS Republiek!

Bekijk meer

De echte Italiaanse koffie

De echte Italiaanse koffie

Meer dan 100 jaar geleden ontdekte Luigi Lavazza (1859-1949) de kunst van het melangeren door koffiebonen uit verschillende herkomstgebieden zorgvuldig te selecteren en te combineren. Nog steeds drukt Lavazza op deze manier zijn stempel, wat steeds weer resulteert in...

Lees meer
VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

VEELZIJDIGE EVENEMENTENLOCATIE – HET AFAS STADION

Het AFAS Stadion is naast de prachtige thuishaven van AZ ook een schitterende en zeer toegankelijke locatie voor al uw evenementen. Een swingend bedrijfsfeest of een regio-dag voor uw branche? Een vergadering in de Bestuurskamer van AZ? Een productpresentatie of...

Lees meer
Rodi Media – Dé Mediapartner uit Noord- en Zuid-Holland

Rodi Media – Dé Mediapartner uit Noord- en Zuid-Holland

Rodi Media is al jaren dé mediapartner en tevens hoofdsponsor van de Noord-Hollandse Horecabeurs. Zowel online als offline bieden ze een ruim scala advertentiemogelijkheden aan.

Iedere ambitieuze ondernemer zoekt naar kansen om te groeien en wil zichtbaar zijn op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Maar waar haal je de tijd en kennis vandaan om dit op een professionele manier voor elkaar te krijgen? Laat Rodi u helpen!

Lees meer