veelzijdige evenementen-locatie - het afas stadion

AZ | Stand C.12
www.az.nl

Het AFAS Stadion is naast de prachtige thuishaven van AZ ook een schitterende en zeer toegankelijke locatie voor al uw evenementen.

Een swingend bedrijfsfeest of een regio-dag voor uw branche? Een vergadering in de Bestuurskamer van AZ? Een productpresentatie of congres? Lunch en diner? Feesten en partijen? Echt alles is mogelijk in het AFAS Stadion!

Het AFAS Stadion beschikt over diverse ruim opgezette vergader- en evenementruimtes. In de warme voetbalomgeving van AZ bieden veertien verschillende zalen voor iedere groep en bijeenkomst passende mogelijkheden. Het onderkomen van AZ is als evenementenlocatie in staat om kleine en grote aantallen te verwelkomen en heeft een uitzonderlijk & uniek zicht op het hoofdveld. Rondom het stadion heeft u voor uw event de beschikking over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ideale trefpunt voor ondernemers

“Sinds een aantal jaar staan de slagbomen van het stadionterrein op niet-wedstrijddagen permanent open”, gaat de Algemeen Directeur verder. “Daardoor is ons onderkomen, gecombineerd met de ruime parkeermogelijkheden en de diversiteit aan horeca- en evenementruimtes, het ideale trefpunt voor ondernemers. Grand Café Van Gaal is gezien onze ligging en bereikbaarheid bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk voor een zakelijke lunch.”

Wedstrijd-arrangementen 

Het moge duidelijk zijn dat het AFAS Stadion een mooie en veelzijdige locatie is voor diverse evenementen, maar de core business blijft natuurlijk de thuisduels van AZ. Wilt u een keer een wedstrijd bezoeken onder perfecte omstandigheden, nieuwe zakelijke contacten opdoen of uw relaties een onvergetelijke dag bezorgen? Dit is allemaal mogelijk met de verschillende wedstrijdarrangementen die voor u op maat kunnen worden samengesteld. Uw relaties trakteren op een prachtige belevenis? Met een VIP-arrangement beleeft u een onvergetelijke middag/avond bij AZ. 

Afdeling Evenementen  

Vergaderingen, beurzen, congressen, feesten, team-buildingsdagen, het is allemaal mogelijk in het AFAS Stadion. Het creatieve en gespecialiseerde team van de afdeling Evenementen staat klaar om van uw evenement een daverend succes te maken, waar nog lang over wordt nagepraat.

Bekijk meer

De echte Italiaanse koffie

De echte Italiaanse koffie

Meer dan 100 jaar geleden ontdekte Luigi Lavazza (1859-1949) de kunst van het melangeren door koffiebonen uit verschillende herkomstgebieden zorgvuldig te selecteren en te combineren. Nog steeds drukt Lavazza op deze manier zijn stempel, wat steeds weer resulteert in...

Lees meer
Rodi Media – Dé Mediapartner uit Noord- en Zuid-Holland

Rodi Media – Dé Mediapartner uit Noord- en Zuid-Holland

Rodi Media is al jaren dé mediapartner en tevens hoofdsponsor van de Noord-Hollandse Horecabeurs. Zowel online als offline bieden ze een ruim scala advertentiemogelijkheden aan.

Iedere ambitieuze ondernemer zoekt naar kansen om te groeien en wil zichtbaar zijn op het juiste moment bij de juiste doelgroep. Maar waar haal je de tijd en kennis vandaan om dit op een professionele manier voor elkaar te krijgen? Laat Rodi u helpen!

Lees meer