Meer dan alleen Warsteiner

Warsteiner
warsteiner.nl

Als trotse partner van VHC Jongens presenteren wij ons uitgebreide portfolio aan de bezoekers van de Noord Hollandse Horecabeurs.

Bij Warsteiner brouwen we ons bier net een beetje anders. Serieuzer. Nauwkeuriger. Met Duitse precisie. Zo hebben wij geen brouwers maar beergineers. Geen bierglas maar een Tulp. Met die mooie hoge schuimkraag. En een druppelvanger om de voet. Bij Warsteiner nemen we het brouwen van bier heel serieus. En dat proef je. Serieus gebrouwen is serieus genieten.

Naast uw vertrouwde Warsteiner, het Weissbier van König Ludwig, de abdijbieren van Pater Linus , de Latijns Amerikaanse Salitos en de Spaanse Estrella Galicia stellen we graag ons nieuwe merk Rye River aan u voor!

RYE RIVER

Wij zijn Rye River Brewing Company en we maken sinds 2013 heerlijk bier in Co. Kildare, Ierland. Onze benadering van bier maken draait allemaal om onze waarden, onze mensen en ons proces, en we denken dat het een zeer goede manier is om op deze wijze door te gaan.

We houden van bier, dus toen we begonnen was het ons plan om heerlijk smakend bier te maken waar mensen van hielden. Sindsdien zijn we flink gegroeid, hebben we meer brouwers en bierliefhebbers aangenomen, geëxperimenteerd, geproefd, gepraat, geprobeerd, gefaald, opnieuw geprobeerd en geslaagd.

Met meer dan 150 onderscheidingen op onze naam zijn we trots op onszelf als vooruitstrevende brouwers, die ingrediënten met techniek en vaardigheid combineren op onze reis als een van de grootste onafhankelijke craft brouwerijen van Ierland en de meest bekroonde craft brouwerij van Europa.

We zijn grote liefhebbers van relaxen met een heerlijk bier. We zijn niet van plan om te stoppen met groeien.

Bekijk meer

GP Groot

GP Groot

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...

Lees meer