Lavazza

Hoofdsponsor
www.lavazza-nederland.nl

Twee dagen genieten op de meest gastvrije horecavakbeurs van Noord-Holland. Wij kunnen niet wachten om horecaprofessionals in maart 2023 weer te mogen ontvangen in het AFAS Stadion te Alkmaar. De beurs zal komende editie plaats vinden op … en … maart 2023

Wij nodigen u uit om met meer dan 200 standhouders twee dagen lang vakmanschap te ervaren, kennis te delen en inspiratie op te doen in het AFAS Stadion te Alkmaar. Het AFAS Stadion is voor ons dé perfecte plek om met branchegenoten onder elkaar te kunnen genieten. Wij kunnen niet wachten om u weer met open armen te ontvangen op deze geweldige locatie.

Het vertrouwde AFAS Stadion

Ook dit jaar vindt de beurs plaats bij het AFAS Stadion, dat naast een mooi voetbalstadion ook een hele fijne evenementenaccommodatie en een prettige businesspartner is gebleken. Het wederzijds vertrouwen was er vanaf dag één en wij krijgen elk jaar letterlijk de sleutel van het stadion om deze om te toveren tot de Noord-Hollandse Horecabeurs. Ook in 2023 kunt u ons daarom weer op deze opvallende plek vinden.

Blijf op de hoogte

We zorgen elk jaar voor een mix van diverse exposanten, met oog op de nieuwste trends. Benieuwd wat je kan verwachten van deze 12e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs? Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws omtrend de beurs.

Meer hoofdsponsors

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.