Bezoeken

Bezoek de Noord-Hollandse Horecabeurs en maak kennis met het verrassende aanbod van de exposanten. Ontdek nieuwe smaken en trends, laat u inspireren en til uw horecazaak naar een hoger niveau!

Exposantenlijst 2024Bezoekersregistratie
Toegangskaarten

Voor exclusieve toegang tot de Noord-Hollandse Horecabeurs ontvangt u een uitnodiging. In maart 2024 versturen wij een beurskrant met daarin registratiecodes naar horecaprofessionals in Noord-Holland. Met de ontvangen registratiecode kunt u via onze website de officiële toegangskaarten bemachtigen. Bent u werkzaam in de horecawereld, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Vraag een registratiecode op via [email protected]

Locatie

De Noord-Hollandse Horecabeurs vindt traditiegetrouw plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar, de thuisbasis van de Noord-Hollandse voetbaltrots AZ. Deze unieke locatie heeft zich inmiddels al twaalf edities bewezen als uitstekend beursgebouw.

Openingstijden

Op maandag 25 maart bent u welkom op de beurs van 11.00 uur tot 19.00 uur. Op dinsdag 26 maart zijn de openingstijden van 11:00 uur tot 18:00 uur.

Parkeren

Rondom het stadion is er meer dan genoeg parkeerruimte aanwezig voor alle bezoekers en deelnemers. De Noord-Hollandse Horecabeurs heeft deze (normaliter betaalde) faciliteit afgekocht, waardoor het parkeren voor zowel bezoekers als deelnemers gratis is.

Exposanten

De Noord-Hollandse Horecabeurs heeft ieder jaar een gemêleerd aanbod van exposanten. Bekijk alle exposanten van 2024 »

Plattegrond

Bij binnenkomst ontvangt u een fysieke plattegrond, die u erbij helpt om moeiteloos uw weg te vinden op de beursvloer. Zodra de plattegrond bekend is, delen we deze op onze website en social media kanalen.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Alkmaar is het 56 min (4,1 km) lopen naar het AFAS Stadion. Bekijk voor meer informatie reisplanner 9292 »

Garderobe

Er is een gratis garderobe aanwezig om uw jas en eventueel tas achter te laten. De Noord-Hollandse Horecabeurs is niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging aan persoonlijke items. Kleine (heup)tasjes (30x20cm) mogen meegenomen worden, grote tassen moeten verplicht achtergelaten worden in de garderobe.