Bezoeken

Twee dagen lang kunnen duizenden bezoekers op de beurs kijken, proeven en ervaren waarmee zij volgens een gemêleerd aanbod van exposanten het komende horecaseizoen het verschil kunnen maken.

Exposantenlijst 2023Bezoekersregistratie
Toegangskaarten

Om toegang te krijgen tot de beurs dient u uitgenodigd te worden. In februari 2023 versturen wij een beurskrant met registratiecodes naar horecaprofessionals in Noord-Holland. Door middel van de gekregen registratiecode kunt u te zijner tijd via de website toegangskaarten verkrijgen. Bent u werkzaam in de horecabranche, maar heeft u geen uitnodiging gekregen? Vraag een registratiecode op via [email protected]

Locatie

De beurs vindt traditiegetrouw plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar, thuisbasis van de Noord-Hollandse voetbaltrots AZ. Deze unieke locatie heeft zich inmiddels al acht edities bewezen als uitstekend beursgebouw.

Openingstijden

Op maandag 27 maart is de beurs van 11:00 uur tot 19:00 uur. Op dinsdag 28 maart bent u tussen 11:00 en 18:00 uur welkom.

Parkeren

Rondom het stadion is er meer dan genoeg parkeerruimte aanwezig voor alle bezoekers en deelnemers. De Noord-Hollandse Horecabeurs heeft deze (normaliter betaalde) faciliteit afgekocht waardoor zowel bezoekers als deelnemers kosteloos kunnen parkeren.

Exposanten

De Noord-Hollandse Horecabeurs heeft ieder jaar een gemêleerd aanbod van exposanten. Bekijk alle exposanten van 2023 »

Plattegrond

U krijgt bij binnenkomst op de beurs een fysieke plattegrond om uw weg op de beursvloer te vinden. Zodra de plattegrond bekend is, zullen we dat op onze website en social media kanalen kenbaar maken.

Elk jaar ligt de focus van de beurs op vier overkoepelende horecagerelateerde thema’s, welke ondersteunen in het wegwijs worden op de beurs. Lees meer over deze thema’s hieronder.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Alkmaar is het 14 minuten lopen naar het AFAS Stadion. Bekijk voor meer informatie reisplanner 9292 »

Garderobe

Er is een gratis garderobe aanwezig om uw jas en eventueel tas achter te laten. De Noord-Hollandse Horecabeurs is niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging aan persoonlijke items.

Thema’s 2023

Voor de beurs in 2023 kiezen we vier actuele horecagerelateerde thema’s waarmee we meer overzicht creëren op de beurs. Zo weet u waar u moet zijn en kunt u het maximale uit uw bezoek aan onze beurs halen.

Duurzaamheid in de horeca

Het hoofdthema op de Noord-Hollandse Horecabeurs in 2023 is Duurzaamheid in de horeca. Hoe verklein je als horecazaak je ecologische voetafdruk? De exposanten op de beurs vertellen je graag meer, breng een bezoek aan de deelnemers met een duurzame aanpak, te herkennen aan de groene stip!

Ambachtelijk vers

Verse producten zijn de basis voor een overheerlijk gerecht. De exposanten in de categorie Ambachtelijk vers kunnen alles vertellen over de herkomst en verwerking van hun hoog kwalitatieve producten. Laat u adviseren door de exposanten met ruim assortiment aan verse ingrediënten.

Gemaksproducten

Met de huidige personeelstekorten is heel horeca Nederland nog steeds op zoek naar Gemaksproducten, producten met een korte bereiding en welke kunnen helpen bij een efficiënte werkwijze. De verschillende exposanten in deze categorie vertellen graag meer over hoe hun producten en diensten hierin kunnen ondersteunen.

Culinaire inspiratie

Voor een dosis culinaire inspiratie gaat u deze beurs op zoek naar de oranje kleur. Van professioneel keukenapparatuur, tot innovatieve nieuwe producten, u vindt het allemaal op de Noord-Hollandse Horecabeurs 2023.