Deelnemen

De Noord-Hollandse Horecabeurs geeft antwoord op de steeds terugkerende vraag naar een kwalitatieve, regionale vakbeurs voor horecaprofessionals. In de reacties op dit grootschalige evenement klinkt elk jaar dan ook de boodschap door dat u bij ons lekker nuchter en op z’n Noord-Hollands zaken kunt doen.

Exposanten in 2024

Er zijn vier mogelijkheden om deel te nemen aan de Noord-Hollandse Horecabeurs: met een eigen foodtruck, als exposant, als subsponsor of als hoofdsponsor.

Enthousiast geworden? Laat uw gegevens achter op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Thema’s van 2023

Vanaf aankomende editie kiezen we elk jaar vier actuele horecagerelateerde thema’s waarmee we meer overzicht creëren op de beurs. Zo weten de bezoekers waar ze moeten zijn en kunnen u en de bezoekers het maximale uit de beurs halen. Lees hier meer over de thema’s »

Duurzaamheid in de horeca

Convenience goods

Ambachtelijk vers

Culinaire inspiratie

Opties voor deelname

Hoofdsponsor

Stand(s): Aantal en grootte in overleg

 • Greyback tegen achterwand stand

 • Stand uitgelicht op beursplattegrond

 • Logo op de uitingen in en rond het stadion

 • Logo op cover en eerste pagina van de beurskrant

 • 1 pagina in de beurskrant vrij in te vullen (advertentie of redactioneel)

 • Logo op alle beurs gerelateerde gedrukte media advertenties, brieven en enveloppen

 • Vier keer logovermelding in advertentie in zondagsbladen met een bereik van 660.000 huishoudens

 • Zendtijd op AZ live (intern tv kanaal AFAS Stadion tijdens beursdagen)

 • Gedurende 4 wedstrijden logovermelding op LED-boarding bij wedstrijden AZ in combinatie met aankondiging van de Noord-Hollandse Horecabeurs

 • Logo op elke pagina van de website

 • 1 redactioneel artikel op de website

 • Social media post met logo op LinkedIn, Instagram en Facebook-pagina van de beurs

Subsponsor

Standgrootte: 12 m2 (6×2)

 • 2 banners tegen achterwand van de stand

 • Stand uitgelicht op beursplattegrond

 • Logo op eerste pagina van de beurskrant

 • 1/2 pagina in de beurskrant (advertentie of redactioneel)

 • Logo op de ‘exposanten’-pagina van de website

 • 1 redactioneel artikel op de website

 • Social media post over subsponsors logo op LinkedIn, Instagram en Facebook-pagina van de beurs

Exposant

Standgrootte: 6 m2 (3×2)

 • 1 banner tegen achterwand van de stand

 • 1/10e advertentie in de beurskrant

 • Naam en link naar website op de ‘exposanten’-pagina van nhh-beurs.nl

Foodtruck

Standgrootte: in overleg

 • Eigen foodtruck meenemen
 • 1 banner

 • 1/10e advertentie in de beurskrant

 • Naam en link naar website op de ‘exposanten’-pagina van nhh-beurs.nl

Waarom exposeren op de Noord-Hollandse Horecabeurs?

Profileren op de Noord-Hollandse horecamarkt

Circa 200 bedrijven kunnen participeren in deze unieke samenscholing van leveranciers die zich graag willen profileren op de Noord-Hollandse horecamarkt. De diversiteit in aanbod is elk jaar uniek en trekt een brede groep geïnteresseerden uit de horeca.

U mag tijdens de beurs de grootste en meest gerichte klantenkring van Noord-Holland op uw stand verwachten omdat wij naar ca. 13.000 horecaondernemers een persoonlijke uitnodiging sturen. Deze uitnodiging valt een paar weken voorafgaand aan de beurs op de mat bij horecaprofessionals uit Noord-Holland.

De organisatie verzorgt de standopbouw

De organisatie bouwt de beurs volledig op, inclusief stands. Dat wil zeggen dat u zelf alleen nog maar uw stand hoeft in te richten. Wij voorzien uw stand van een grote, uniforme banner waarop uw bedrijf gepresenteerd wordt met de door uw aangeleverde beelden. Tevens verzorgen wij op afspraak de aanlevering van al uw producten in het AFAS Stadion.

Stands zijn inclusief verlichting en stroomvoorziening

De stands zijn uniform en zijn voorzien van verlichting en (standaard) stroomvoorziening. Standaard stands hebben een afmeting van 2 bij 3 meter. Heeft u meer ruimte nodig? Dan kunt u bij de aanmelding kiezen voor een Subsponsor of Hoofdsponsor stand. In overleg voorzien wij uw stand van een tafel, statafel en eventueel extra faciliteiten.

Voor koelmeubels hebben wij een samenwerking met Cool Rentals. U kunt deze tegen betaling aanvragen. Heeft u interesse in een koelkast? Dan kunt u deze in de exposantenportal reserveren tegen een bijdrage.

De organisatie verzorgt de bereiding van uw producten

Omdat u graag al uw aandacht richt op uw gasten tijdens de beurs, verzorgen wij tevens de eventuele bereiding van uw producten. Dit doen wij vanuit een professionele keuken welke tot onze beschikking staat. Aanvullend zorgen wij ervoor dat uw bereide producten op uw stand worden aangeleverd, zodat uw vertegenwoordigers gedurende de hele beurs uw stand kunnen blijven bemannen.

Inclusief lunch, diner en borrel

Tijdens de beursdagen is er voor u en uw beursbemanning lunch geregeld in het AFAS Stadion. Deze ruimte is gedurende de beurs niet toegankelijk voor de bezoekers, zodat u even rustig kunt genieten van een broodje. Daarnaast wordt u op maandagavond een diner aangeboden met aansluitend een gezellige deelnemersborrel waar u met uw collega’s uit de branche informeel kunt borrelen.

Locatie

De beurs vindt traditiegetrouw plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar, thuisbasis van de Noord-Hollandse voetbaltrots AZ. Deze unieke locatie heeft zich inmiddels al 11 edities bewezen als uitstekend beursgebouw.

Toegangskaarten

Deelnemers ontvangen de tools waarmee zij gericht eigen relaties en potentiële klanten kunnen uitnodigen voor een kosteloos bezoek aan de beurs.

Parkeren

Op het parkeerterrein van het AFAS Stadion is voldoende parkeerruimte aanwezig voor alle bezoekers en deelnemers. Op onze beursdagen kunt u gratis gebruik maken van deze parkeerplekken.

Thema’s 2023

Voor de beurs in 2023 focussen we op vier actuele horecagerelateerde thema’s, waarmee we meer overzicht creëren op de beurs. Zo weten de bezoekers waar ze moeten zijn en kunnen zij en u het maximale uit de beurs halen. Voor deelname aan de beurs vragen we u uwzelf in te delen in één van de vier categoriën. Komt u er niet helemaal uit? Laat het ons weten!

Duurzaamheid in de horeca

Het hoofdthema op de Noord-Hollandse Horecabeurs in 2023 is Duurzaamheid in de horeca. Hoe verklein je als horecazaak je ecologische voetafdruk? De exposanten op de beurs vertellen je graag meer, breng een bezoek aan de deelnemers met een duurzame aanpak, te herkennen aan de groene stip!

Ambachtelijk vers

Verse producten zijn de basis voor een overheerlijk gerecht. De exposanten in de categorie Ambachtelijk vers kunnen alles vertellen over de herkomst en verwerking van hun hoog kwalitatieve producten. Laat u adviseren door de exposanten met ruim assortiment aan verse ingrediënten.

Gemaksproducten

Met de huidige personeelstekorten is heel horeca Nederland nog steeds op zoek naar Gemaksproducten, producten met een korte bereiding en welke kunnen helpen bij een efficiënte werkwijze. De verschillende exposanten in deze categorie vertellen graag meer over hoe hun producten en diensten hierin kunnen ondersteunen.

Culinaire inspiratie

Voor een dosis culinaire inspiratie gaat u deze beurs op zoek naar de oranje kleur. Van professioneel keukenapparatuur, tot innovatieve nieuwe producten, u vindt het allemaal op de Noord-Hollandse Horecabeurs 2023.

Inschrijven voor de Noord-Hollandse Horecabeurs 2023 is niet meer mogelijk.