Laatste nieuws

de 13e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs

25 en 26 maart is het weer zover, de 13e editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs! En daar wil je bij zijn, want het wordt spectaculairder dan ooit. Traditiegetrouw wordt de beurs georganiseerd bij het AFAS Stadion, de prachtige thuishaven van voetbalclub AZ. We verwelkomen je graag op deze unieke locatie.

Voor exposanten

Op een nuchtere maar typisch Noord-Hollandse manier zakendoen, dat is wat je kunt verwachten als je deelneemt aan de Noord-Hollandse Horecabeurs. Het is de ultieme manier om je bedrijf beter op de kaart te zetten in de provincie. Tijdens de beurs kun je rekenen op de grootste en meest gerichte klantenkring van Noord-Holland aan je stand. De uitnodiging voor de beurs belandt namelijk bij zo’n 13.000 horecaondernemers op de mat.

 

  •  Reserveer je exposantenstand voor 03 januari 2024!

Voor bezoekers

Tijdens de Noord-Hollandse Horecabeurs heb je als bezoeker de mogelijkheid om met meer dan 200 standhouders twee dagen lang vakmanschap te ervaren, kennis te delen en nieuwe inspiratie op te doen. Van heerlijke proeverijen en demonstraties tot kennismaken met innovaties en trends in de horecabranche, er staat je als bezoeker een hoop te wachten. Dankzij het grote aanbod aan exposanten is dit de perfecte plek om inspiratie op te doen voor het aankomende horecaseizoen. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je horecazaak naar een hoger niveau te tillen.

In maart 2024 ontvangt elke horecaondernemer in de regio Noord-Holland een beurskrant waarin entreetickets zijn meegezonden. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over de NHHB? Houd de website in de gaten!

Bekijk meer

GP Groot

GP Groot

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...

Lees meer
Rodi Rotatiedruk

Rodi Rotatiedruk

Om maar direct met de deur in huis te vallen: onze rotatiedrukkerij in Diemen is de enige...

Lees meer