Slim afvalbeheer voor de Horeca

GP Groot
gpgroot.nl

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan efficiëntie en duurzaamheid als het gaat om afvalbeheer in uw keuken. Met onze oplossingen streven we ernaar om uw bedrijf te helpen tijd te besparen, ruimte te optimaliseren en kosten te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – uw gasten bedienen.

Swill container: gemak en duurzaamheid in de keuken

Voor horecabedrijven waar keukenetensresten een dagelijkse uitdaging vormen, biedt GP Groot een perfecte oplossing met de swill container. Deze container, speciaal ontworpen voor keukenetensresten, voldoet aan de eisen van de HACCP-wetgeving en mag in uw keuken of kantine staan. Zo kunt u snel en gemakkelijk keukenafval weggooien, zelfs tijdens een drukke shift, zonder u zorgen te maken over geuren of hygiëne.Bovenkant formulier

Het scheiden van swill afval is niet alleen praktisch, het is een stap naar duurzaam ondernemen. Door swill apart in te zamelen, kan dit worden omgezet in grondstoffen voor compost of biogas. Bovendien kan het apart inzamelen van swill een kostenbesparing opleveren, aangezien het minder frequent ledigen van restafval resulteert in lagere afvalverwerkingskosten.

 

Impress perscontainer: maximale ruimtebenutting voor uw bedrijf

Voor horecabedrijven met beperkte ruimte biedt de Impress perscontainer de oplossing. Met zijn vermogen om afval te comprimeren en een compact ontwerp dat plaatsing zowel binnen als buiten mogelijk maakt, creëert de Impress ruimte waar deze het meest nodig is. Een praktisch voorbeeld hiervan is te vinden bij Johanna’s Hof in Bakkum, waar de overstap naar de Impress perscontainer resulteerde in meer ruimte (van zes containers naar één Impress) en een efficiënter afvalbeheer.

 

Over GP Groot

Met 1.500 medewerkers verspreid over meerdere locaties in Noordwest-Nederland is GP Groot uw lokale afvalpartner. Wij streven ernaar om samen met u te werken aan duurzamere toekomst door middel van efficiënt afvalbeheer en praktische oplossingen die passen bij uw bedrijfsbehoeften.

Kies voor GP Groot en ontdek hoe u tijd en ruimte kunt besparen, terwijl u bijdraagt aan een schonere en duurzamere wereld.

GP Groot logo

Bekijk meer