Pionier in print

Rodi Rotatiedruk
rodirotatiedruk.nl

Om maar direct met de deur in huis te vallen: onze rotatiedrukkerij in Diemen is de enige drukkerij in Nederland waar uw krant gedrukt wordt op een waterloze drukpers (KBA Cortina). Maar waarom zou u dat doen? Omdat u een krant of magazine wilt uitgeven en u heel bewust kiest voor de hoogste kwaliteit én het milieu. Of u dat nu wekelijks, eenmalig of als mediabureau in opdracht van een klant doet.

Durven investeren

“Alles wat met duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen te maken heeft, hoort bij Rodi Rotatiedruk. Be innovative, be green, print waterless”, vertelt Dick Ranzijn, Algemeen Directeur. Het van oorsprong in Broek op Langedijk gestarte mediaconcern heeft in Rodi Rotatiedruk in Diemen haar strategisch perfect gelegen druktechnisch epicentrum, dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.

 

Haarscherpe druk

De mogelijkheden van onze drukkerij zijn ongekend. Een exclusieve bijlage, een strook om de krant, een brochure of magazine. Het kan allemaal. Wij bedienen diverse branches.
Van mode tot industrie en van kunst en cultuur tot evenementen. De haarscherpe druk zorgt ervoor dat elke branche van de mat spat.

 

Onze ambitie

Rodi Rotatiedruk heeft enkele strategische richtlijnen bepaald. Onze doelstelling is onder andere om de hoeveelheid onnodig papierverbruik in ons productieproces tot een minimum te beperken, alsmede het verbruik van inkt, wasmiddelen, water, elektriciteit en aardgas.

 

Milieubewust

Ranzijn:“We zijn toonaangevend in kwalitatief hoogwaardig rotatiedrukwerk, maar waren ook pionier in print door de aanschaf van de waterloze drukpers als eerste ter wereld in
2005. Met de waterloze drukpers kiezen we bewust voor milieu en kwaliteit. Hierdoor hebben we diverse milieukeurmerken toegewezen gekregen.

 

Geavanceerde techniek

Zes dagen per week kunnen 70.000 kranten per uur per uitgang en rond de vijf tot zes miljoen kranten per week worden gedrukt. 45 eigen huis-aan-huis titels en tientallen kranten van externe uitgeverijen, zo ook het Financieele Dagblad (FD) en het Nederlands Dagblad (ND). Ook veel reclame- en mediabureaus kiezen voor onze drukkerij.

 

Daadkrachtige service

Iedereen bij Rodi Rotatiedruk werkt dag en nacht met veel passie om altijd de beste producten van de pers te laten rollen.

Bekijk meer

GP Groot

GP Groot

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...

Lees meer