Meer dan alleen voetbal

AZ
az.nl

Het AFAS stadion is naast de prachtige thuishaven van AZ ook de basis voor AZ Business en een perfecte evenementenlocatie.

Onderscheidend zowel binnen, als buiten het veld

AZ onderscheidt zich niet alleen op sportief vlak met aanvallend, fris en aantrekkelijk voetbal. Ook op zakelijk gebied zet de club in op ontwikkeling, inspiratie en dagelijks werken aan beter ondernemen. AZ Business is de grootste zakelijke club van de regio. Een actieve, ambitieuze club waar ondernemers elkaar versterken en elkaar ontmoeten rondom voetbal, maar ook tijdens inspirerende fun- en business events. Voor het leren van nieuwe skills, om het maximale uit hun bedrijf te halen en samen een mooie pot aanvallend voetbal te beleven.

Bij AZ Business combineren we voetbal met ontwikkelen, netwerken en fun. Op wedstrijddagen staat niet alleen bier, bitterballen en voetbal kijken centraal. AZ Business gaat veel verder dan dat. We willen er zijn voor de ondernemers en (young) professionals. We willen leren, elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen. Daarom organiseren we gedurende het seizoen verschillende seminars, (sport)events, workshops en bedrijfsbezoeken. Zo komen we tot de juiste mix van voetbal, netwerken, ontwikkelen en fun. Klik op onderstaande link voor meer informatie over AZ Business.

Naast de evenementen die georganiseerd worden voor AZ Business, is het AFAS stadion ook een evenementenlocatie met enorm veel mogelijkheden. Het stadion beschikt over diverse ruim opgezette vergader- en evenementenruimtes. Van 25 tot 2500 personen. Een onvergetelijk bedrijfsfeest, productpresentatie of congres met een uniek uitzicht op het hoofdveld? Met de perfecte bereikbaarheid en meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid is de thuishaven van AZ zeer geschikt voor een succesvolle vergadering, beurs, feest of congres.

Voor meer informatie over het organiseren van uw evenement kunt u contact opnemen met de accountmanager evenementen.
Mail: [email protected] | Tel: 072 547 80 94

Bekijk meer

GP Groot

GP Groot

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...

Lees meer