Gepassioneerde liefde voor wijn

Cordier Wines
cordier-wines.nl

Wij zijn verheugd om deel te nemen aan de komende editie van de Noord-Hollandse Horecabeurs, een evenement dat horecaprofessionals samenbrengt en belooft een waardevolle uitwisseling van ideeën te bieden.

Door het succes van onze samenwerking en het event staat Cordier dit jaar maar liefst twee keer groter dan vorig jaar. We zijn trots om als subsponsor aanwezig te zijn en wij geloven sterk in het belang van nauwe relaties met onze klanten en partners. Voor ons is persoonlijk contact essentieel, en de Noord-Hollandse Horecabeurs biedt een uitstekende gelegenheid om deze relaties te versterken en te verdiepen.

Passie

Wij zijn gepassioneerd over het delen van onze liefde voor wijnen en het bespreken van nieuwe trends met onze collega’s in de branche. Door onze uitgebreide expertise in inkoop, distributie en vooral productie van wijnen, nemen we een unieke positie in binnen de wijnwereld. Met een scala aan prachtige partner- en eigen wijnmerken hebben we alle ingrediënten in huis voor boeiende samenwerkingen en innovatieve projecten.

 

Duurzaamheid

Bij Cordier Wines is duurzaamheid een centrale waarde. Ons bedrijf is een samenwerkingsverband van negen coöperatieve wijnhuizen, waarbij maar liefst 3.600 wijnboeren zijn aangesloten. Dit stelt ons in staat om niet alleen met de markt mee te denken, maar ook om op maat gemaakte producten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten, terwijl we tegelijkertijd ruimte bieden voor innovatie en duurzame praktijken.

Als bedrijf dat eigendom is van de boeren, begrijpen wij als geen ander het belang van een duurzame wijnoogst. Wij streven ernaar onze klanten en leveranciers te inspireren om samen met ons te werken aan een toekomst waarin wijnbouw in harmonie is met de natuur. Ons uitgebreide wijnportfolio omvat alle belangrijke wijngebieden wereldwijd en is zorgvuldig samengesteld op basis van kwaliteit, trends en respect voor mens en natuur.

 

Op de beurs

Bezoek onze stand op de Noord-Hollandse Horecabeurs en ontdek de harmonie tussen mens en natuur bij Cordier. Samen kunnen we werken aan een toekomst waarin wijn niet alleen een genot is voor de smaak, maar ook voor de algehele beleving. We kijken ernaar uit om vertrouwde relaties te versterken en nieuwe connecties te leggen tijdens dit inspirerende evenement.

Bekijk meer

GP Groot

GP Groot

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...

Lees meer