De cirkel is rond

Satelliet x Euroseat
euroseat.nl

Samenwerkingspartners Satelliet en Euroseat maken de cirkel rond op NHHB

In de duurzame, strategische samenwerking van Satelliet hospitality furniture met Euroseat draait alles om het bevorderen van hergebruik van hospitality meubilair. Samen maken de organisaties de cirkel rond voor de klant terwijl tegelijkertijd een nieuwe cirkel wordt geopend voor startende ondernemers. Op de Noord-Hollandse Horecabeurs – de plek waar duizenden horecaprofessionals de kans krijgen om te ontdekken, te proeven en te ervaren hoe zij echt het verschil maken het komende horecaseizoen – laten beide bedrijven de waarde zien van tweede kans meubilair.

De twee toonaangevende aanbieders van meubilair voor de horeca hebben elkaar gevonden in hun duurzaamheidsambities. Vanuit de gedachte: ‘samen bereik je meer dan alleen’ zijn Satelliet hospitality furniture – de meubelspecialist in het hospitality domein – en Euroseat – de grootste horeca meubel outlet van Europa – een partnerschap aangegaan om de levensduur van Satelliet meubilair te verlengen door ze als gebruikt meubilair aan te bieden aan (prijs)bewuste ondernemers via de verkoopkanalen van Euroseat. Door de intensieve samenwerking zijn er voor beide bedrijven veel kansen: Satelliet geeft met dit initiatief waardevolle invulling aan haar duurzame ambities en Euroseat kan haar klantenkring voorzien van een kwalitatief hoogwaardig aanbod van gebruikt meubilair.

Ben je benieuwd wat Satelliet en Euroseat voor jouw onderneming betekenen? Bezoek hen maandag 25 of dinsdag 26 maart op de gezamenlijke NHHB-beursstand bij het AFAS Stadion in Alkmaar!

Bekijk hier alvast een voorproefje hoe de samenwerking er in de praktijk eruit ziet:

 

Over Satelliet hospitality furniture

Satelliet hospitality furniture is er voor iedereen die gelooft in het positieve effect van hospitality. In een goed ingerichte omgeving voelen mensen zich prettig zodat zij daardoor efficiënter werken, langer verblijven, beter presteren en vooral meer genieten. Onder het credo ‘Creating places to remember’ levert Satelliet met een unieke collectie hospitalitymeubilair een bijdrage aan een optimale gastbeleving in branches als horeca, office, zorg, retail, leisure en onderwijs. satelliet.net

 

Over Euroseat

Euroseat is sinds 2002 dé grootste horeca meubel outlet van Europa en werkt nauw samen met diverse grote importeurs en fabrikanten in Europa. De organisatie streeft ernaar om de mooiste klasse 2 producten, overjarige modellen en gebruikte meubels voor klanten te verzamelen en scherp in prijs aan te bieden. In Alkmaar zijn twee prachtige hallen waar ruim 75.000 stuks horecameubilair op voorraad staat. euroseat.nl

Bekijk meer

GP Groot

GP Groot

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...

Lees meer