Succesvolle formule

Wine & Spirits Company
winespirits.nl

Al meer dan 30 jaar zijn wij zelfstandig importeur van wijnen en dranken in Nederland. Samen met VHC Jongens zitten we als wijnpartner dicht op de markt en zijn we betrokken bij onze partners en relaties. Al jaren een succesvolle formule!

Vanaf het aperitief tot na het dessert, voor iedere gelegenheid hebben wij een passend product. Het doel? Ons team selecteert de mooiste, lekkerste en leukste dranken rechtstreeks bij onze internationale partners. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij jouw complete drankenkaart invullen. Op het gebied van wijn is vrijwel alles mogelijk: van must-have merken, goede huiswijnseries tot arrangementswijnen en iconische ‘boutique’ wijnhuizen. Maar ook voor Italiaanse craft beer, water en frisdranken ben je bij ons aan het juiste adres. Op de beurs presenteren wij met trots onze nieuwste selectie by the glass wijnen! Zien we je daar?

 

Poderi Melini

In het zonnige Toscane ligt Poderi Melini. Melini is een van de meest prestigieuze wijnhuizen in het Chianti-gebied. Met vijf verschillende landgoederen, presenteren wij drie hiervan als by the glass wijn. I Coltri Toscana Bianco, Bonorli Toscana Rosso en de San Lorenzo Chianti Superiore DOCG.

 

Bodegas Naia

In het hart van Spanje, in de uitgestrekte Rueda-streek, gedijt de verdejo-druif in al haar glorie. Bodegas Naia maakt van deze lekkere druif 3 toppers van wijnen: K-Naia, Naia en Naiades. Van fris aromatisch naar houtgelagerd. Ontdek de veelzijdigheid van verdejo bij ons op de stand.

 

Bolla

Bolla is een van onze trouwste leveranciers, en dat is niet voor niks. Jaar in jaar uit produceren zij de lekkerste wijnen rondom het Gardameer. Van een levendige Pinot Grigio tot een aantrekkelijke Soave. En van de klassieke Chiaretto rosé tot aangename Valpolicella. Schitteren deze wijnen binnenkort op jouw wijnkaart?

 

Clément Daniel

Een van onze nieuwste aanwinsten is het wijnhuis Clément Daniel uit de zuidelijk Rhône. Wij hebben maar liefst 6 wijnen aan ons assortiment toegevoegd. Côtes du Rhône Blanc, Côtes du Rhône Rouge, Vinsobres, Vacqueyras, Gigondas en uiteraard de Châteauneuf-du-Pape. Proef deze wijnen als eerste bij ons op de beurs.

Bekijk meer

GP Groot

GP Groot

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...

Lees meer