Snel een hoogwaardig dessert op tafel?
Geen ingewikkelde voorbereidingen meer nodig, want dit heerlijke nagerecht kan in slechts 3 eenvoudige stappen schitterend worden gepresenteerd aan jouw gasten. Kortom, niet alleen een smaakvolle keuze, maar ook een tijdbesparende oplossing voor een drukke keuken.
Onze desserts geven iedere horecaondernemer en chef-kok de gelegenheid om zijn eigen handtekening te kunnen zetten onder een smaakvol dessert van zeer hoge kwaliteit!
Gemakkelijk af te maken op het bord:
Dessert speculoos caramel
- Ontdooi het dessert in de doos of op een mooi dessert bordje.
- Maak een mooie swirl van caramel op het bordje en leg het dessert erop.
- Werk het dessert af met:
- 1x Sfera caramel
- 15 gram gebroken kletskop
- ¼ kletskop
- Mascarpone opgeklopt met slagroom en suiker
- ½ Goudbes
- Honing cress
Benieuwd naar onze stand? Kom ons dan bezoeken tijdens de Noord-Hollandse Horecabeurs bij het AFAS Stadion in Alkmaar!
Volg ons op:
Bekijk meer
GP Groot
In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...
Plattegrond
Bekijk hier de indeling van onze beurs!
Rodi Rotatiedruk
Om maar direct met de deur in huis te vallen: onze rotatiedrukkerij in Diemen is de enige...