Goudeerlijke Premium Pilsener

De Hollandse Pilsener Fabriek
dehollandsepilsenerfabriek.nl

Met grote trots kondigen wij aan dat De Hollandse Pilsener Fabriek zich heeft aangemeld als nieuwe hoofdsponsor voor de Noord-Hollandse Horecabeurs! De Hollandse Pilsener Fabriek staat bekend als één van de grootste lokale brouwerijen van ons land. Ze brouwen grote, héle grote volumes pilsener. En dat allemaal van een constante hoge kwaliteit en tegen een goudeerlijke prijs. Met 19 brouwketels brouwen ze maar liefst 2.5 miljoen liter pilsener per jaar. Daarvoor wordt niets anders dan gerst, water, hop en het ambachtelijke vakmanschap van hun brouwers gebruikt.

Betaalbaar genieten van topkwaliteit

Waarom zou je de hoofdprijs betalen voor pilsener als je ook kunt genieten van topkwaliteit tegen een eerlijke prijs? De Hollandse Pilsener Fabriek bewijst dat goed pils niet duur hoeft te zijn, ongeacht wat de grote A-merken je willen laten geloven. Dat de pilsener van De Hollandse Pilsener Fabriek goed is, proef je in iedere slok. Wat je kunt verwachten? Premium pilsener zonder poespas. Het is gewoon een subliem, helder en lekker fris Hollands pilsje. Naast de hoge kwaliteit, kun je met de bieren uit hun assortiment ook flink geld besparen.

Breng op maandag 25 of dinsdag 26 maart een bezoekje op hun stand en maak kennis met hun smaakvolle seizoens- en speciaalbieren. Laat je verrassen door de heerlijke bieren en kom proosten.

Bekijk meer

GP Groot

GP Groot

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...

Lees meer