Ondersteuning voor elk seizoen

Mescoo / CoolBreak
coolbreak.nl

Uitbreiding assortiment

Om de consument telkens weer te verrassen, breiden we jaarlijks ons assortiment uit met nieuwe toppings en dips. Dit jaar introduceren we met trots de CoolBreak Cola Crystals, een dip die eenvoudig verwerkt kan worden en een herkenbare smaak biedt voor de consument. Voor deze noviteit zijn verschillende POS-materialen beschikbaar.

Hoewel gesmolten chocolade niet nieuw is op de markt, maakt het een opvallende comeback. Om ons assortiment te verrijken, voegen we de CoolBreak gesmolten chocolade hazelnoot toe.

Proef de Cola Crystals en de gesmolten chocolade hazelnoot op de beurs en ontdek de heerlijke toevoegingen aan ons assortiment!

Marketing campagne

Dit jaar lanceren we een speciale campagne gericht op de consument: de Fien & Teun-campagne. Met deze ludieke en eenvoudige campagne kunnen ondernemers op een speelse manier hun softijsverkoop stimuleren. Ondernemers kunnen deelnemen door een actiepakket te bestellen. Dit pakket bevat niet alleen kraskaarten die worden uitgedeeld bij het ijsje, maar ook de prijzen die te winnen zijn. Wil je meer weten over deze boeiende campagne of wil je een actiepakket bestellen?

Inspiratie

CoolBreak is altijd op zoek naar synergie omdat we geloven dat samenwerking sterker maakt dan individuele inspanningen! Dit jaar hebben we creatieve en verleidelijke softijsspecials gecreëerd met Dobla-chocoladelementen. Luxe presenteren was nog nooit zo eenvoudig!

 

 

In minder dan 5 stappen een heerlijke ijsspecial op tafel zetten? Het lijkt misschien ingewikkeld, maar gemak en eenvoud staan centraal in onze ontwikkeling. Wil je ook aan de slag? Vraag de vertegenwoordiger van CoolBreak naar de mogelijkheden.

Bekijk meer

GP Groot

GP Groot

In de hectische wereld van de horeca is tijd kostbaar. Daarom begrijpt GP Groot de behoefte aan...

Lees meer